HTML

Tegye fel a kezét...

Tegye fel a kezét aki...

Friss topikok

  • TB2010: Hitelt nem csak visszafizetni, de a mögötte lévő devizát váltani is lehet. Csak sok buktatója van ... (2011.09.10. 15:30) devizahitel

Címkék

Archívum

Tegye fel a kezét, aki az elmúlt nyolc évben bankban dolgozott, és milliomos lett a svájci frank hitelekből!

Mert ugye a kormány szerint a bankok egyék meg amit főztek! Kb 40 ezer ember dolgozik a bankszektorban. Ebből nem olyan túl sokan lettek multimilliomosok az elmúlt pár évben. Legalábbis az ügyintéző akinél felvettem a hitelt, ő biztos nem, mert még mindig ugyanott ügyintéző, ahol 3 éve. De már nem sokáig, mert a Fidesz új lázá(r)lma a 180-as CHF törlesztésről, nem tesz jót a munkahelyének. Meg még rajta kívül kb 30 ezer milliomos banki ügyintéző, irodista, kockázatkezelő, aláírásellenőrző, pénztáros, háttérmunkás dolgozó munkahelyének sem. Persze ők mind az elmúlt nyolc év haszonélvezői voltak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tegyefelakezet.blog.hu/api/trackback/id/tr463218099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása